podrozowanie w xviii wieku

podrozowanie w xviii wieku Na północy są bardziej do zajadając makarony zamiast jedzenia ryżu, który jest dostępny w obfitości i smakoszy, które są bogate w oleju, czosnkiem i octem. Przysmaki, które są uważane za klasyczne i Epicurean zawierają kaczka pieczona jagnięcina hotpot wraz z Pekinu i stylu Lu kuchni unikalnych do prowincji Shandong. Południowcy, z drugiej strony, wolą ryż, a także tablicę przepyszne chińskich przysmaków, takich jak Sichuan pikantnym jedzeniem, jedzenie Huiyang, że jest słodki w smaku i owoców morza poczynionych w kantońskiej stylów.

Specjalne dania kuchni chińskiej i przekąski Festival

Z uwagi na ogromne znaczenie, że ludzie z Chin obdarzyć żywności, ale jest to naturalne, że każde święto i uroczystość Gorąco skupić się na menu dla smakoszy. Niektóre z produktów festiwalowych objąć pierogi lub Jiaozi które smakować na Sylwestra, ryb parze okoń, duszone Pomfret i lubi kluski, ryż lub Yuanxiao, ciasto księżyc i Chongyang ciasto między innymi. Co sprawia, że ??potrawy chińskie unikalny jest w porządku asortyment sosów, które stanowią potpourri zapach, kolor i smak, aby każde danie atrakcyjne dla oka i wargi bicie w smaku.

Chiński Wine

Podobnie jak w przypadku żywności, Chińczycy nie można myśleć o okazji bez obecności jakiegoś wina lub alkoholu. Wina i likiery posiadać znacznie więcej niż tylko znaczące miejsce do picia dla rozrywki i przyjemności. Chińska kultura i ich wiernym oddaniem do estetycznych i duchowych zmysłów znajdują wyraz w tych win. Dlatego też, dzięki którym podróż do uroczego Chinach niezapomniany przez utopienie pośród różnych wina białego, żółtego ryżu wino, alkohol owoców, alkoholi leczniczego lub jakiś wargi bicie piwa, jak czujesz się bogaty smak w każdym łykiem podjąć.

Nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie uderzy katastrofy. Jeśli planujesz podróż do Monterrey lub jakiegokolwiek innego miejsca na świecie, upewnij się, że masz ubezpieczenie medyczne wyjścia ewakuacyjnego.

Artykuł napisany przez: